یه بمب پروتئینی با رنگ و لعاب ، پپرونی با گوشت چرخ کرده ی آبدار ، بیکن ترد و خوش عطر ، شیرینی ذرت و بازی نخود فرنگی ، و یه ادویه ی امضا دار که خودمون ترکیبش کردیم .
همه چیز ساده ست، اما دقیق . سس مارینارای خوش طعم، پنیر موزارلای کش دار ، و ریحان تازه ای که بعد از پخت اضافه میشه ، این پیتزا رو به یه شاهکار مینیمال تبدیل کرده
462.000 تومان
سفید دودی
لطافت بوقلمون دودی با گوجه های رست شده که شیرینی ملاسمس دارن روی یه لایه سس سفید خوش عطر . بعدشم سس رنچ و آراگولا که یه خنکی خاص میدن به طعم دودی.
690.000 تومان
آتیش ملایم
توی این نوع پیتزا مرغ باربیکیو با سس دست ساز که همراه با ذرت تند و فلفل هالوپینو، روی سس گوجه اسموکی خوابیده . کیل هم یه سبز خفن آورده وسط ماجرا ؛ یه پیتزا آتیشی ، ولی حساب شده داریم.
520.000 تومان
چیکن پستو
سینه مرغ گریل شده ، قارچ مزه دار شده ، گوجه رست شده ، زیتون سبز،ترکیب چند پنیر، سس پستو، ریحان تازه ، پنیر موزارلا
547.000 تومان
استیک باز
یه پیتزای پر رایحه و طعم ، فیله ی نرم شده با نمک دودی ، ترکیب دو نوع سس کرمی و سیر ، قارچ مزه دار و زیتون سیاه . یه انتخاب خاص برای استیک دوست ها .
710.000 تومان
طلای سیاه
گوشت سینه گوساله دودی شده به همراه قارچ تفت خورده در عصاره گوشت ، سس باربیکیو خاص و یه رنچ لطیف . تهش با آراگولا و سس مارینارا یه امضای سبز و سرخ میزنیم روش .